Διεύθυνση

Μητροπόλεως 8,
Λεωνίδιο Αρκαδίας,
Τ.Κ. 22300, Ελλάδα

Εξυπηρέτηση πελατών

Παρακαλούμε καλέστε μας για άμεσες απαντήσεις σε ερωτήσεις όσον αφορά παραγγελίες, προϊόντα & αποστολές στο τηλ. 2100109280, Δευτέρα – Παρασκευή 09.00 – 17.00

E-mail

Για εξυπηρέτηση: info@yuta-shoes.gr
Για χονδρική : yuta@yuta-shoes.gr

Επικοινωνία

Πληροφορίες & αποριες

  Συχνές Ερωτησεις

  Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το πώς να ολοκληρώσετε σωστά τις αγορές σας μαζί μας θα βρείτε στον σχετικό σύνδεσμο Οδηγός Αγορών.

  Αφού επιλέξετε “Ξέχασες τον κωδικό?”, εισάγετε το e-mail που χρησιμοποιήσατε κατά την εγγραφή σας και πατάτε “Επαναφορά”. Σε αυτό το e-mail θα σας στείλουμε ένα link το οποίο θα σας οδηγήσει στην σελίδα επαναφοράς του κωδικού σας όπου ορίζετε τον νέο κωδικό που θέλετε να χρησιμοποιείτε και πατάτε “Επαναφορά κωδικού”.

  Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβατε.

  Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών μας μέσα στις επόμενες 14 ημέρες από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος και να επιστρέψετε το προϊόν χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

  Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ΕΛΤΑ (Πόρτα – Πόρτα) ή μέσω της αναζήτησης αποστολής στο https://www.elta-courier.gr/search γνωρίζοντας τον κωδικό αποστολής που σας στείλαμε σε μήνυμα για να μάθετε την ακριβή θέση της παραγγελίας σας.

  Ναι, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνώντας με την εξυπηρέτηση των πελατών μας μας μέσω τηλεφώνου στο 2100109280 και στο e-mail: info@yuta-shoes.gr

  Τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα και ενδέχεται να υπάρχουν μικροδιαφορές σε σχέση με αυτά της φωτογραφίας.

  Αν η παραγγελία σας καταχωρηθεί επιτυχώς, θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης στο λογαριασμό ταχυδρομείου που δηλώσατε κατά την διαδικασία της παραγγελίας σας. Αν δεν λάβετε το e-mail επιβεβαίωσης παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας.

  Μπορείτε να διαγραφείτε από το ενημερωτικό δελτίο μας επιλέγοντας τον αντίστοιχο σύνδεσμο στο κάτω μέρος της σελίδας του ενημερωτικού δελτίου.

  Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση των πελατών μας μέσω τηλεφώνου στο 2100109280 και στο e-mail: info@yuta-shoes.gr. Ώρες λειτουργίας τηλεφωνικού κέντρου: Δευτέρα – Παρασκευή 09.00 – 17.00

  Κλείσε

  Κατηγορίες

  X
  Προσθήκη στο καλάθι