Πληρωμή με χρεωστική/ πιστωτική κάρτα, Viva Wallet, κατάθεση σε τράπεζα και αντικαταβολή

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε 1-4 εργάσιμες ημέρες για προϊόντα σε απόθεμα και 4-10 εργάσιμες ημέρες για προϊόντα κατόπιν παραγγελίας.

Οι παραδόσεις στην Ελλάδα γίνονται με την ταχυμεταφορική ELTA COURIER και το κόστος αποστολής είναι εντελώς δωρεάν για αγορές άνω των 35€. Για αγορές κάτω των 35€ υπάρχει επιπλέον χρέωση αποστολής 2,5€.

Οι παραδόσεις στην Κύπρο γίνονται με την ταχυμεταφορική KRONOS και το κόστος αποστολής είναι 15 ευρώ. Τα προϊόντα αποστέλλονται σε 3-7 ημέρες για προϊόντα σε απόθεμα και 4-10 εργάσιμες ημέρες για προϊόντα κατόπιν παραγγελίας.

Οι παραδόσεις στην Ευρώπη γίνονται με την μεταφορική ELTA και το κόστος αποστολής είναι 20 ευρώ συν 10€ ανά επιπλέον παπούτσι.

* Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη μόνο για Ελλάδα και Κύπρο και υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση ύψους 3€

* Οι παραγγελίες που ολοκληρώνονται ημέρα Παρασκευή παραδίδονται από Δευτέρα.

* Στην περίπτωση εθνικών αργιών, ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση στην παράδοση των παραγγελιών.

Αλλαγές – Επιστροφές – Αντικατάσταση προϊόντος

Για όλες τις περιπτώσεις που επιθυμείτε επιστροφή ή αντικατάσταση του προϊόντος που αγοράσατε πρέπει να μας ενημερώσετε, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης από τη μεταφορική, στο email στη διεύθυνση info@yuta-shoes.gr γνωστοποιώντας μας τον λόγο επιστροφής ή αντικατάστασης και συμπληρώνοντας τηλέφωνο επικοινωνίας. Στη συνέχεια συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για την παραλαβή του δέματος επιστροφής.

Προϋποθέσεις επιστροφής:

1. το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί
2. η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών
3. το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς (Απόδειξη Λιανικής, τιμολόγιο, Δελτίο αποστολής-Τιμολόγιο κ.ο.κ)
4. να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές, η δε συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν

Όλες οι αλλαγές-επιστροφές πρέπει να γίνονται πάντα με την συνεργαζόμενη μεταφορική. Σε διαφορετική περίπτωση χρεώνεται ο πελάτης με τα μεταφορικά έξοδα.

Σε περίπτωση μη τήρησης σε κάποιο από τα παραπάνω η YUTA OE διατηρεί το δικαίωμα να μη γίνει δεκτή η επιστροφή του προϊόντος.

Έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους για τους παρακάτω λόγους:

1. ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ (ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΝΟΥΜΕΡΟ Η’ ΑΛΛΟ ΣΧΕΔΙΟ)
Στις περιπτώσεις που επιθυμείτε αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε πρέπει να αποστείλετε email στη διεύθυνση info@yuta-shoes.gr τον κωδικό ή τους κωδικούς προϊόντων και μέγεθος που επιθυμείτε να γίνει η αλλαγή.

Στη συνέχεια θα λάβετε email με τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσετε.

Μόλις παραλάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν, γίνεται άμεσα η αποστολή της αλλαγής.

Η αλλαγή μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών.

Η πρώτη αλλαγή πραγματοποιείται χωρίς καμία επιβάρυνση μεταφορικών για αγορές που πραγματοποιήθηκαν με ποσό άνω των 35€.
Για πρώτη αλλαγή για αγορές που πραγματοποιήθηκαν με ποσό κάτω των 35€ υπάρχει επιπλέον χρέωση μεταφορικών 2,5€.
Για κάθε επόμενη αλλαγή η χρέωση για τα μεταφορικά είναι 2,5€.

Για επιστροφές από το εξωτερικό τα έξοδα επιστροφής βαραίνουν αυτόν που κάνει την επιστροφή.

2. ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της YUTA O.E. σας παραδόθηκαν προϊόντα σε διαφορετικό σχέδιο ή μέγεθος από αυτό της παραγγελίας μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα. Σε αυτή την περίπτωση η επιστροφή και η αλλαγή του προϊόντος είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα. Επιστροφές προϊόντων γίνονται με την εταιρεία courier με την οποία το παραλάβατε.

3. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ – ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα σας για υπαναχώρηση, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβατε από την μεταφορική και να πάρετε τα χρήματα σας πίσω.

Για να επιστραφεί το προϊόν πρέπει να τηρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:

1. το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί
2. η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών
3. το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς (Απόδειξη Λιανικής, τιμολόγιο, Δελτίο αποστολής-Τιμολόγιο κ.ο.κ)
4. να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές, η δε συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν

Στην περίπτωση που επιθυμείτε υπαναχώρηση προϊόντος και επιστροφή χρημάτων θα πρέπει να αποστείλετε email στη διεύθυνση info@yuta-shoes.gr και να αναγράφετε τους λόγους της επιστροφής. Στη συνέχεια θα λάβετε email με τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσετε.

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται στην αρχική τιμή αγοράς (το ποσό που πληρώθηκε την ημέρα αγοράς) και δεν περιλαμβάνει τα έξοδα αντικαταβολής και τα έξοδα μεταφορικών (εφόσον υπάρχουν), τα οποία επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Εφόσον ολοκληρωθεί η επιστροφή του προϊόντος και πληροί όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις θα γίνει κατάθεση χρημάτων εντός 14 εργάσιμων ημερών σε λογαριασμό (ΙΒΑΝ, Ονομ/νο Δικαιούχου, Τράπεζα) που θα μας υποδεικνύεται από τον αγοραστή. Σε περίπτωση που η διαδικασία πληρωμής έχει γίνει μέσω κάρτας θα γίνεται επιστροφή του πόσου στον λογαριασμό χρέωσης.

4. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας με αποστολή email στη διεύθυνση info@yuta-shoes.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο +302100109280 καθημερινά 09.00 – 18.00
Ακύρωση της παραγγελίας γίνεται πάντα εφόσον δεν έχει γίνει αποστολή των προϊόντων.

Κλείσε

Κατηγορίες

X
Προσθήκη στο καλάθι